Home | Nieuws | Twee topmatchen bij Knack Roeselare

Twee topmatchen bij Knack Roeselare

28/03/2019

Zaterdagavond staat niet alleen de geladen topper in Liga A tussen Knack Volley en Par-ky Menen op het programma. Wie de verplaatsing naar zaal Vauban in Menen niet kan maken is zeker welkom op Schiervelde voor de onvervalste topper tussen Knack Roeselare B en VC Packo Zedelgem (om 19.30u).

Knack Roeselare B staat al het hele seizoen aan de leiding in 2de divisie. Packo Zedelgem blijft zich echter vastbijten in het spoor van onze talentrijke jongens. Met nog twee wedstrijden te gaan staat Knack Roeselare B vier punten voor op achtervolger Zedelgem. Winst op zaterdagavond betekent dus dat Knack Roeselare B kampioen speelt in zijn reeks. Kom onze jeugdige spelers aanmoedigen en geniet mee van het prachtige volleybal dat ze al het hele seizoen brengen.

 

Nog even meegegeven dat om 15u in de namiddag ook Knack Roeselare C het opneemt tegen VC Packo Zedelgem B (1 ste provinciale).

 

Knack Roeselare jeugd

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.