Home | Nieuws | Tweede maal op rij op Schiervelde

Tweede maal op rij op Schiervelde

17/10/2018

Was het opnieuw lang wachten op de competitiestart in de EuroVolley League dan worden de Knack Volley fans wel verwend in deze eerste week. Met drie wedstrijden op acht dagen tijd. Of is dit alles opeens wat van het goede teveel?

Knack Volley klaarde zaterdagavond de openingsmatch tegen Amigos Zoersel in vier sets (25-13, 22-25, 25-19 en 25-17). Het werd een vlotte 3-1 overwinning waarbij het concentratieverlies in set 2 vlug vergeten werd. Vandaag komt de tweede wedstrijd er al aan. Opnieuw op Schiervelde met deze maal het wel erg jonge en vernieuwde Caruur Volley Gent van trainer-coach Jan Van Huffel als tegenstander. Caruur Volley Gent telt zeven nieuwkomers in zijn rangen en in het team is iedereen, met uitzondering van spelverdeler Tim Degruyter (°1989), jonger dan 24 jaar. Bij Knack Volley zien we vooral, met Leonis Dedeyne en Thomas Konings, uit naar twee bekende gezichten die even terugkeren op Schiervelde.

 

Zaterdagavond om 20.30u volgt dan wedstrijd drie met de bekerwedstrijd VC Syneton Duvel Puurs-Knack Volley in Sporthal Vrijhals te Puurs. Een uitwedstrijd zonder terugmatch op Schiervelde. Tegen een Puurs dat momenteel zonder verliesmatch tweede staat in Liga B. Knack Volley is dus gewaarschuwd.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.