Home | Nieuws | Urban Trail met Knack Volley

Urban Trail met Knack Volley

21/10/2016

Zin in een sportieve uitdaging voor het goede doel? Zin om eens lekker zot te doen voor het goede doel? Zin om dwars door alles te lopen voor het goede doel? Het kan allemaal...

De 11.11.11-comités van Roeselare en Hooglede organiseren een eerste Urban Trail - de 11trail – in en door Roeselare op zondag 23 oktober. De 11trail is een loopevenement, langs een parcours van ongeveer 8 km, door het centrum van Roeselare, waarbij beleving en animatie centraal staan. Je loopt door openbare en privégebouwen, verrassende hoekjes en plaatsen in Roeselare waar je anders nooit komt. Langs het traject is van alles te zien en te horen! Je hoeft geen geoefende loper te zijn om deel te nemen. Alle info over het evenement, onze 11 meters en peters, waaronder libero Stijn Dejonckheere van Knack Volley, en onze sponsors vind je op www.11trail.be en onze facebookpagina. Het zou fijn zijn om jullie daar in grote getale te zien!

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.