Home | Nieuws | Van Roeselare naar Belgorod

Van Roeselare naar Belgorod

27/02/2017

Woensdagavond 01 maart om 18u (plaatselijke tijd) en 16 uur in België speelt Knack Volley zijn zesde en laatste wedstrijd in pool E van de 2017 CEV Volleyball Champions League. Maar daarvoor moet Knack Roeselare wel eerst 2633 km oostwaarts reizen, richting Rusland, naar Belgorod. En daar doet het team en de technische staf onder begeleiding van Stefaan Wybo, team manager, en Guido Declercq, Champions League Director, zomaar eventjes volle 24u om ter plaatse te raken.

Belgorod ligt gesitueerd op ongeveer 800 kilometers ten zuidwesten van Moskou, op slechts 40 kilometers van de grens met Oekraïne. Maar om vooral politieke redenen is de op papier kortste reisweg via Karkiv, in Oekraïne, niet de meest aangewezen route, tenminste als je zonder grensproblemen op tijd wil aankomen voor de start van de wedstrijd. Voor het Knack Volley reisgezelschap start de avontuurlijkste verplaatsing van dit seizoen, totnogtoe, op maandagmorgen 27 februari om 8.30u op de Roularta-parking. Een reis die via bus (Brussel Nationaal), vliegtuig (Sheremetyevo International Airport Moscow), bus (Kurskiy Railway Station Moscow), nachttrein (Passazhirskiy Railway Station Belgorod) en bus (Hotel Belgorod) precies 24u later, rond 8.45u aan de ontbijttafel eindigt. En dan kunnen de laatste stappen in de voorbereiding van de wedstrijd starten…

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.