Home | Nieuws | Van VfB Friedrichshafen naar Caruur Gent

Van VfB Friedrichshafen naar Caruur Gent

06/12/2019

Begin december en we zijn halfweg de reguliere competitie in de EuroMillions Volley League. Knack Volley staat samen met Lindemans Aalst en Greenyard Maaseik op de eerste plaats in het klassement. Wat de individuele klassementen betreft zijn we héél fier op de eerste plaatsen van hoofdaanvaller Hendrik Tuerlinckx (Best Scorer points en Best Scorer points per set), middenman Pieter Coolman (Best Blocker winning blocks) en libero Dennis Deroey (Best Reception). En tel daarbij zeker nog de top vijf-plaatsen van Stijn van Schie, Andreas Fragkos en Joe Norman.

Ook in de CEV Champions League competition nam Knack Volley een vliegende start. Winst met 0-3 bij rechtstreekse concurrent VfB Friedrichshafen, vice-kampioen en bekerwinnaar in de sterke Duitse competitie. En dinsdag komt de zwaarste Europese tegenstander naar Schiervelde, de Poolse landskampioen Zaksa Kedzierzyn-Kozle die ook zijn openingswedstrijd met 3-0 won.

 

Maar tussenin ontvangt Knack Volley eerst nog Caruur Gent. En daarin schuilt nu eenmaal het gevaar. Een wedstrijd in de Belgische competitie tussen twee Europese toppers door. Caruur Gent maakte het Knack Volley tweemaal knap lastig in de voorbije ontmoetingen. In competitie werd het 1-3 (24-26, 16-25, 25-21 en 18-25) en in de bekerwedstrijd zag het er even niet goed uit (21-25, 25-18, 23-25 en 19-25). Knack Volley met het angstzweet op het voorhoofd maar uiteindelijk draaide alles goed uit. Ook zaterdag verwachten we op Schiervelde een overwinning tegen het team van coach Jan Van Huffel. Wie er op het speelveld zal staan in het blauwe shirt laten we over aan coach Steven Vanmedegael. Hij zal ongetwijfeld opnieuw de beste keuzes maken.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.