Home | Nieuws | Vanavond zekerheid over zestiende bekerfinale?

Vanavond zekerheid over zestiende bekerfinale?

13/12/2017

Vanavond, woensdag 13 december, ontvangt Knack Volley de buren uit Menen voor de terugwedstrijd in de halve finale van de Beker van België. Een bekerwedstrijd, toch steeds wat speciaal, die met rood aangestipt staat in de agenda van iedereen bij Knack Volley.

Knack Volley slaagde twee weken geleden in de heenwedstrijd erin om Par-ky Menen zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen toe te dienen. Het werd 1-3 voor de mannen van coach Emile Rousseaux, een beter resultaat had men zich vooraf niet kunnen toewensen. De dichte setstanden (29-27, 20-25, 23-25, 23-25) spraken achteraf boekdelen. Het werd een wedstrijd die tot op het laatste fluitsignaal spannend bleef en gelukkig afgesloten werd met een overwinning. Voor Knack Volley volstaan vanavond twee winnende sets om door te stoten naar zijn zestiende bekerfinale, dit jaar op zondag 18 februari 2018 in het Antwerpse Sportpaleis.

 

Maar eerst nog de terugwedstrijd die opnieuw belooft een heel spannende wedstrijd te worden. Coach Ratko Peris is niet de man die zich vooraf neerlegt bij een nederlaag. Hij zal wellicht wel een plan A of plan B klaar hebben om het de spelers van Knack Volley moeilijk te maken. Par-ky Menen heeft niks meer te verliezen zodat zij zonder druk aan de wedstrijd kunnen beginnen. Daartegenover staat dat Knack Volley over de eigenschap beschikt om er steeds te staan wanneer nodig. Zowel in competitie, de beker als Europees. Het belooft dus een warme avond te worden op Schiervelde. Misschien niet zo heet als in de Hel van Mjiende maar Schiervelde heeft dan wel het kenmerk dat het er kan spoken.

 

En nu de Meensesteenweg opnieuw sneeuwvrij is verwacht Knack Volley evenveel volk uit de grensgemeente als het aantal dat steeds vanuit Roeselare de rit naar sporthal Vauban maakt. Want uiteindelijk is de winnaar van ieder burenduel tussen Roeselare en Menen toch steeds de toeschouwer.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.