Home | Nieuws | VDK Gent eerste hindernis in de play-offs

VDK Gent eerste hindernis in de play-offs

24/02/2018

Op zondag bekerwinst tegen Maaseik, op maandag genieten van een vrije dag en op dinsdag alweer volop trainen voor de eerste match van de play-offs…  zo zag het begin van de voorbije week eruit voor het Knack Volley-team.

“Hard gefeest hebben we niet na de bekerwinst tegen Maaseik, wel rustig nagenoten”, vertelde libero Stijn Dejonckheere deze week in de krant. “Ook genoten van het dagje vrij op maandag en vooral ook van de Knack Sponsor Night 5 in domein Vossenberg te Hooglede op donderdagavond. Wat met 720 aanwezigen opnieuw uitdraaide op een fantastisch feest. Maar ondertussen staan de kopjes al opnieuw richting de volgende weken. Op zaterdagavond komt VDK Gent langs, op woensdag spelen we tegen Fenerbahce SK Instanbul onze zesde Champions League-match uit poule A en vervolgen we komende zaterdag met de uitwedstrijd tegen Haasrode Leuven. Het ritme van twee wedstrijden op één week blijft dus nog wat verder lopen.”

 

“We zijn die snelle opeenvolging van matchen met een totaal verschillende moeilijkheidsgraad intussen al gewoon”, vervolgt Stijn Dejonckheere. “Elke wedstrijd is anders maar wordt even grondig voorbereid. Ook van VDK Gent bekeken we ondertussen al videobeelden. Volleybal is een sport waarin concentratie heel belangrijk is. Ook tegen Gent, dat de voorcompetitie op de voorlaatste plaats afsloot. Tegen de Oost-Vlamingen kunnen we het enkel onszelf moeilijk maken. Maar als wij ons niveau halen, dan moeten wij altijd winnen.”

 

VDK Gent verloor ondertussen thuis al zijn eerste wedstrijd in poule B van de play-offs met 1-3 van Haasrode Leuven. 

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.