Home | Nieuws | Verzekeringsgroep Vivium, nieuwe shirtsponsor van Knack Volley Roeselare

Verzekeringsgroep Vivium, nieuwe shirtsponsor van Knack Volley Roeselare

08/10/2020

We noteerden heel wat belangrijk nieuws op de persconferentie die gisteren, woensdag 7 oktober, plaats vond in de VIP-lounge van de tomabel-hal, de nieuwe naam voor de thuishaven van Knack Volley Roeselare. Als nieuwe shirtsponsor werd Vivium voorgesteld, lid van de solide en solvabele verzekeringsgroep P&V. Een 100% Belgische verzekeraar voor particulieren maar vooral ook voor zelfstandigen, vrije beroepen, kmo’s en grote ondernemingen (groepsverzekeringen).

Als verzekeraar gaat Vivium voortdurend op zoek naar innovatieve verzekeringsoplossingen met daarnaast een uitgesproken geloof in de toegevoegde waarde van onafhankelijke verzekeringsmakelaars.

 

Waarom een sponsorship met Knack Volley Roeselare?

Vivium ziet heel wat gelijkenissen in hun eigen filosofie en die van Knack Volley Roeselare. De slogans “zeker zijn van elkaar” en “one team, one family” vullen elkaar perfect aan. Daarnaast zijn er de gedeelde waarden in harmonie, respect en ambitie. Harmonie en respect uiten zich in de menselijke relaties tussen klanten en verzekeraar, tussen toeschouwers en club. Waarbij vooral het geloof aanwezig is dat mensen het verschil kunnen maken. Beide partners zijn ook ambitieus naar de toekomst toe. Vivium wil verder groeien in de Top 5 in België, een referentiespeler zijn en blijven voor levensverzekeringsoplossingen en kmo’s en daarnaast ook zijn plaats in West-Vlaanderen versterken. Ook Knack Volley blijft ambitieus de top nastreven in de Belgische volleybalcompetitie maar durft ook dromen van een eventuele Champions League finale in de toekomst. 

 

Voor Vivium wordt Knack Volley Roeselare een plaats waar men klanten, makelaars, enz… wil uitnodigen om samen de passie, de emotie en hopelijk zoveel mogelijk overwinningen te kunnen delen.

 

De nieuwe overeenkomst tussen Vivium en Knack Volley Roeselare werd ter plaatse ondertekend door enerzijds de heren Dirk Wauters en Marc Simons en voorzitter Francis De Nolf.

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.