Home | Nieuws | Vijf op vijf

Vijf op vijf

14/11/2016

Met een vlotte 0-3 overwinning op bezoek bij VBC Axis Guibertin blijft Knack Volley ongeslagen aan de leiding in de EuroMillions Volley League. Met een vijf op vijf behaalt Knack Volley het maximum op zijn rapport.

De huidige landskampioen verzamelde, na de spannende openingswedstrijd (2-3) bij Topvolley Callant Antwerpen, een 12-0 setverhouding met vier 3-0 overwinningen op rij tegen VDK Gent, Amigos Zoersel, Noliko Maaseik en VBC Axis Guibertin. Zonder veel moeite werd het voor de bezoekers 15-25, 19-25 en 22-25 in het Centre Sportif J Moisse in Mont-St-Guibert. Coach Emile Rousseaux behield de volledige wedstrijd het vertrouwen in spelverdeler Stijn D’Hulst, hoofdaanvaller Hendrik Tuerlinckx, middenmannen Arno Van de Velde en Miquel Angel Fornes, receptie-hoekspelers Gertjan Claes en Matthijs Verhanneman en libero Stijn Dejonckheere. Middenman Arno Van de Velde maakte indruk met 6 blokpunten. Blokkerend was het verschil tussen beide teams trouwens heel groot: Guibertin 2 bloks, Roeselare 14 bloks. En ook vanop de opslaglijn was Guibertin met 10 opslagmissers geen partij voor Roeselare. Woensdag wordt de focus even verlegd naar de bekercompetitie met de heenwedstrijd in de kwart-finale bij VDK Gent.

 

eejo

 

Match report Guibertin-KNACK

 

Foto's van Jan Vanmedegael

Foto's van Lieven Stroobant

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.