Home | Nieuws | Vijfde editie van Knack Sponsornight

Vijfde editie van Knack Sponsornight

23/02/2018

De jubileumeditie van de Knack Sponsornight, de vijfde op rij, met als motto “One team, one family, one surprise” werd opnieuw een schitterende avond. Met een recordaantal van 720 aanwezigen zat het domein Vossenberg in Hooglede afgeladen vol.

Voor het gastronomische luik zorgden topchefs Frederik Deceuninck (Sel Gris*), Mathias Speybrouck (Va et Vient) en Stephan Destrooper (patissier), dit allemaal in samenwerking met Hotelschool Ter Groene Poorte uit Brugge. Het showgedeelte werd gepresenteerd door de charmante gastvrouw Gerty Christoffels samen met Knack Volley-speler Arno Van de Velde, die na zijn gesmaakt stand-up comedian optreden van vorig jaar een nieuwe carrière-switch maakte. Arno bewees nogmaals een jongeman met veel talenten te zijn.

 

De avond startte met een welkomstwoord door voorzitter Francis De Nolf. Daarna volgde een wervelende show, professioneel gedirigeerd door het evenementenbureau Twice. Achtereenvolgens konden de aanwezigen genieten van de Mini-Surprise-Kwis, gespeeld door de (sponsor-)peters van de spelers, de Surprise-Tombola met verrassende winnaars én prijzen, om af te sluiten met een romantische Surprise-Blind-Date die eindigde op het podium.

Op het einde van de avond werd de organisator van de voorbije vijf edities van de Knack Sponsornight, Philip Ostyn, samen met zijn echtgenote Rita, op een passende wijze bedankt.

 

eejo

 

 

Fotoreeks KW.be (Peter Callebert):

http://kw.knack.be/west-vlaanderen/sport/volleybal/in-beeld-tevreden-sponsors-heffen-het-glas-tijdens-5de-sponsor-night-van-knack-roeselare/diaporama-normal-302753.html

 

Fotoreeks Jo Naert:

https://www.flickr.com/photos/knackvolley/40391906352/in/album-72157688124847720/

 

Twice:

https://www.facebook.com/pg/twiceentertainment/photos/?tab=album&album_id=10160061158805068

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.