Home | Nieuws | Voedingsdeskundige Gino Devriendt in Over eten

Voedingsdeskundige Gino Devriendt in Over eten

21/05/2017

Ook zo’n fan van ‘Over eten’ met Kobe Ilsen en Danira Boukhriss Terkessidis op woensdag op Eén? Dan heb je wellicht ook hun interview met Gino Devriendt, diëtist en voedingsdeskundige bij Knack Volley, in de laatste uitzending gesmaakt. En nu blijkt dat ‘onze’ Gino ook de Gino is van de voetballende dames van de Red Flames, zeg maar de nationale damesvoetbalploeg. Het interview gemist? Dan kan je via onderstaande links nog even nagenieten.

Fragment-1

Fragment-2

 

En nog meer nieuws omtrent Gino Devriendt en de Red Flames vonden we via www.vrouwenvoetbalkrant.be

 

Diëtist? Zeg maar Gino: "Hebben ze schrik van mij? Ik ben nochtans helemaal niet streng"
De omkadering rondom de Red Flames heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Sinds kort is ook Gino Devriendt opgenomen in de staf. Hij is voedingsdeskundige en diëtist en let zo op het gewicht én veel meer van de meisjes. En we mogen hem Gino noemen.

Diëtist? Het is een woord dat niet echt in de mond wordt genomen door de Flames of de omkadering. Het gaat om Gino-uren. Om niemand zich slecht te doen voelen, want het is niet voor iedereen even leuk. En toch: schrik moet je van Gino Devriendt niet hebben.

“Hebben ze schrik van mij? Dat zal dan wel te maken hebben met de vetpercentages. Ik ben nochtans helemaal niet streng. Integendeel: ik probeer iedereen heel individueel te benaderen, want iedereen heeft genetisch gezien een ander profiel”, klonk het in Over Eten bij Danira en Kobe.

 

eejo

 

Contactgegevens Gino Devriendt

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.