Home | Nieuws | Volg Halkbank Ankara-Knack Volley via livestream

Volg Halkbank Ankara-Knack Volley via livestream

17/01/2017

Woensdagnamiddag vanaf 15.30u (17.30u lokale tijd in Turkije) speelt Knack Volley Roeselare zijn derde wedstrijd in de 2017 CEV Volleyball Champions League. Focus/WTV en Knack Volley bieden de wedstrijd gratis aan via livestream op de website van Focus/WTV.

Knack Volley verloor zijn eerste twee Champions League-wedstrijden tegen de Europese topploegen Belogorie Belgorod (2-3) en het Italiaans Sir Sicoma Colussi Perugia (3-0). Ook Halkbank Ankara verloor zijn eerste twee wedstrijden en staat puntenloos laatste. Als Knack Roeselare nog droomt van een plaats in de volgende ronde, dan kan het in Turkije maar beter gaan winnen. De top twee en de beste drie derdes gaan door naar de play-offs 12. Eén van hen plaatst zich als organiserende club rechtstreeks voor de Final Four.

 

Volg de wedstrijd via volgende livestream: www.focus-wtv.be/live. Bij de vorige live streaming van de wedstrijd Perugia-Knack Volley telde men 2900 bezoeken (1700 unieke bezoekers) bij Focus/WTV.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.