Home | Nieuws | Volgende hindernis, Noliko Maaseik

Volgende hindernis, Noliko Maaseik

25/10/2017

De foto hiernaast liegt er niet om. De spelers van Knack Volley zijn zich volop aan het warm lopen om de volgende hindernis in de EuroMillions Volley League te nemen. Op zaterdag 28 oktober staat op Schiervelde de topper Knack Volley-Noliko Maaseik geprogrammeerd en de thuisploeg wil de eerste ontmoeting met de vice-kampioen van vorig seizoen tot in de puntjes voorbereiden. Knack Volley verloor nog maar één set in vijf wedstrijden terwijl Maaseik met acht verliessets en twee nederlagen op vier wedstrijden reeds negen punten achterstand telt.

Het is dus duidelijk dat de spanning aan de Maaskant stijgt met de dag. Ondertussen bereiken ons via de media verschillende commentaren over de huidige toestand. Terwijl sportief directeur Wout Wijsmans pleit voor rust en geduld en zijn vertrouwen in het team en coach Joel Banks nogmaals herbevestigt, verwijst hij ook naar een vertrouwenskwestie bij enkele van de nieuwe spelers die over minder ervaring beschikken en moeilijk met de druk die bij een club als Maaseik steeds hoort kunnen omgaan. Voorzitter Mathi Raedschelders vindt dan weer dat zijn spelers complexlozer moeten spelen en minder gefocust moeten zijn op het winnen. En vindt het zelfs geen ramp mocht Maaseik pas derde of vierde eindigen in de competitie. We kunnen ons moeilijk van de indruk ontdoen dat iedereen binnen Maaseik daarover hetzelfde denkt.

 

Bij Knack Volley duidelijk minder zorgen. Vooral nu ook Thomas Konings opnieuw speelklaar lijkt door de topper van de zesde speeldag. Knack Volley mist op dit ogenblik enkel middenman Miquel Fornes die met een kwalijke enkelblessure uitviel in de uitwedstrijd bij Haasrode-Leuven. En hoewel deze match nog vroeg op het seizoen komt rekent men bij Knack Roeselare op een goed gevulde zaal met veel ‘blauwe’ ambiance.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.