Home | Nieuws | Volleybalpeters voor alle Knack ploegen

Volleybalpeters voor alle Knack ploegen

12/09/2017

Na de galamatch van Knack Volley tegen het Poolse Espadon Szczecin werd de nieuwe taraflex van Sporthal Schiervelde ingenomen door alle jeugd- en seniorenploegen van Knack Roeselare. Tijd voor de voorstelling van de verschillende ploegen aan het aanwezige publiek en de voorstelling van de nieuwe “volleybalpeters”. Want elke ploeg kreeg een speler van het Knack Volley-team toegewezen als “ploegpeter”. De bekendmaking gebeurde door kapitein Hendrik Tuerlinckx en ging steeds gepaard met een kort interview, het is te zeggen een vraag van één van de spelers aan hun nieuwe “peter”.

Mogen jullie frietjes eten van jullie trainer? Waarom heb jij voor het volleybal gekozen? Want zou je doen mocht je geen profvolleyballer zijn? Begin februari zitten we een wedstrijd zonder coach, kan jij onze ploeg dan komen coachen? Dit zijn maar enkele van de vragen die werden afgevuurd door de enthousiaste spelertjes aan hun volleybal-idolen.

 

 

De Knack Volley-Peters:

Volleytuin Matthijs Verhanneman

Volleytour Lou Kindt

U11 Hendrik Tuerlinckx

U13 Stijn Dejonkcheere

U15A Pieter Coolman

U15B Arno Van de Velde

U15C Sander Depovere

U17 Ruben Van Hirtum

 

Knack E Thomas Konings

Knack D Piotr Orczyk

Knack C Miquel Angel Fornes

Knack B Angel Trinidad de Haro

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.