Home | Nieuws | Volleybalspektakel op Schiervelde

Volleybalspektakel op Schiervelde

03/11/2016

Niet alleen omwille van de traditionele Jaarbeurs wordt het zaterdagavond druk langs de Diksmuidsesteenweg in Roeselare. In Topsporthal Schiervelde ontvangt landskampioen en bekerwinnaar Knack Volley het vernieuwde Noliko Maaseik. Voor het eerst sinds jaren dekt de term ‘el clasico’ misschien opnieuw de lading want iedereen verwacht een wedstrijd op het scherp van de snee.

“Nu al kan ik meegeven dat dit seizoen elke confrontatie met het vernieuwde Noliko Maaseik vonken zal geven”, zet assistent-trainer Steven Vanmedegael de toon. “Tegen Maaseik willen wij altijd winnen maar het omgekeerde geldt evenzeer,” voegt kapitein Hendrik Tuerlinckx hieraan toe. Twee uitspraken die duidelijk de sfeer rond deze topper kenmerken. In de Champions Cup verloor Knack Volley nipt met 3-2 van de Limburgers. Een Knack Volley waar de voorbereiding veel stroever verliep doordat het niet kon beschikken over zijn internationals (Hendrik Tuerlinckx, Stijn D’Hulst, Pieter Coopman en Miguel Angel Fornes) en het zich tot een week voor aanvang van de competitie op training zonder spelverdeler moest behelpen. In deze fase van de competitie ligt de nadruk vooral op de fysieke opbouw om te pieken in de zware decembermaand. Daarin staat de eerste wedstrijd in de Europese Champions League gepland plus de kwartfinales en de eventuele halve finales voor de Beker van België, traditioneel één van de jaarlijkse hoofddoelen. Los van dit alles wil Knack Volley zaterdagavond uitpakken met een sterke prestatie in een volleytopper die weleens een spektakelwedstrijd zou kunnen worden.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.