Home | Nieuws | Volvo Cars Automobilia verwent spelers met een gloednieuwe XC 40

Volvo Cars Automobilia verwent spelers met een gloednieuwe XC 40

30/11/2019

Knack Volley Roeselare was donderdagavond voor zijn persconferentie te gast in de vernieuwde garagegebouwen van Volvo Cars Automobilia te Roeselare. Alle aanwezigen genoten de hele avond van de warme en gastvrije ontvangst die hen te beurt viel namens gastheer en gastvrouw Chris en Maria Soete-Mortier.

Na de uiteenzettingen over de komende Champions League-campagne, de International Volley Trophy Roeselare van eind december en de contractverlenging van trainer-coach Steven Vanmedegael kende de avond nog een bijzonder einde. Voor alle Knack Volley-spelers en de technische staf stond er een spiksplinternieuwe zwarte Volvo XC40 klaar. Je zag de glinstering in de ogen van iedereen toen ze, uit handen van Lieven en Els Wallyn-Soete van Automobilia Roeselare, de autosleutels overhandigd kregen. Dit was duidelijk een ‘toys for boys’ moment. Heel even was er paniek in de ogen van Dennis Deroey toen men hem wijs maakte dat zijn auto, als libero een witte Volvo XC40, nog ontbrak. Maar neen hoor, tussen de lange rij mooi opgestelde wagens stond ook het zwarte exemplaar van Dennis Deroey. Kapitein Hendrik Tuerlinckx kreeg de eer om als eerste en al toeterend zijn nieuwe en vooral ruime Volvo XC40 de Automobilia garage uit te rijden.

 

Nog even de volgende boodschap meegeven. Iedereen is welkom op de Automobilia Experience Days op 6, 7 en 8 december in Domein Vossenberg, Hooglede. Met exclusieve voorwaarden op het hele Volvo gamma.

 

foto’s Jo Naert

 

 

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.