Home | Nieuws | Voor de beker naar VDK Gent

Voor de beker naar VDK Gent

15/11/2016

Bij Knack Volley wordt op woensdagavond de focus van de EuroMillions Volley League even verlegd naar de bekercompetitie. In de kwartfinale ontmoet Knack Volley in een heen- en terugwedstrijd VDK Gent als tegenstander. Met vanavond om 20u30 de wedstrijd in de Edugo Arena als eerste op het programma.

Op de tweede speeldag in de EuroMillions Volley League zagen Knack Volley en VDK Gent elkaar reeds in de ogen. Knack Volley zorgde voor een clean sheet overwinning met 25-19, 25-21 en 25-17 setstanden. Ook in zijn andere wedstrijden, weliswaar tegen Noliko Maaseik, Lindemans Aalst en Prefaxis Menen, bleef VDK Gent zonder setwinst achter. Enkel tegen VBC Axis Guibertin werd met 3-0 gewonnen. Beweren dat het ook woensdagavond een walk-over wordt voor Knack Volley zou echter van weinig respect voor de tegenstander getuigen. Het verleden heeft meermaals bewezen dat er in de bekercompetitie andere krachten aan het werk zijn. Knack Volley trekt dus met volle vertrouwen maar toch op zijn hoede naar Oostakker waar VDK Gent zijn thuiswedstrijden speelt.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.