Home | Nieuws | Voor de kers op de taart

Voor de kers op de taart

26/11/2019

“Op zaterdagavond 30 november zullen we, zoals steeds trouwens, Greenyard Maaseik met open armen verwelkomen op Schiervelde. Als perfecte gastheren zullen we zorgen voor een ruime kleedkamer met toilet en voldoende stortbaden. Voor gebruik voor én na de wedstrijd.  Tijdens de wedstrijd krijgen ze zelfs de beschikking over de volledige helft van het speelveld, we zullen zorgen voor aangepaste muziek en maken dat alle lichten branden. We hopen enkel dat ze niet té lang blijven. Twee sets is voldoende, eventueel een derde uit beleefdheid. Want het is voor hen nog een lange rit terug en we willen niet dat ze te laat thuiskomen.”

Laat ons stellen dat dit het ideale, gedroomde scenario zou zijn. Maar we weten beter. Want ook wij weten ondertussen, net zoals zij dit beweren over ons, dat je met Maaseik nooit klaar bent. Ons korte termijngeheugen werkt nog steeds prima en we zullen niet vlug de finale van de laatste play-offs vergeten. Dit om meerdere redenen maar dat laten we nu even terzijde. Want de West-Vlaamse gastvrijheid dragen we hoog in het vaandel. Maar bij Roeselare vinden we dat het begrip thuisvoordeel, dan toch op Schiervelde, zijn volle betekenis moet terugkrijgen. En wat lezen we hierover op www.encyclo.be ? “Het bevoordeeld zijn van een thuisclub die op eigen terrein speelt”. Duidelijker kan het niet.

 

Dus gaan we voor de logica en zorgen we zaterdagavond voor de kers op de taart. De taart die vorige week woensdag uit de oven werd gehaald na een schitterende prestatie van Knack Volley. Zorg dat je er zaterdag bij bent want kersen kunnen heel zoet smaken.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.