Home | Nieuws | Voorzitter en commercieel directeur op bedevaart

Voorzitter en commercieel directeur op bedevaart

01/06/2017

We waren woensdag 31 mei, de laatste dag van de Mariamaand. Een ideaal moment om terug te blikken op de bedevaart te voet van Roeselare naar Dadizele door voorzitter Francis De Nolf en Commercieel Directeur Koen Degryse.

Een tocht van 13 km heen en terug, in totaal 26 km. Langs Vlaamse wegen. Een tocht om veel te vertellen, met bezinningsmomenten, om eens stil te staan bij het voorbije seizoen. Het werd ook een tocht van onverwachte ontmoetingen. We hadden Roeselare nog niet verlaten of we liepen onze Knack Volley-secretaris Johny Engels tegen het lijf. Onze secretaris ging naar de begrafenis van de opa van één van onze jeugdspelers. Bij deze ook onze innige deelneming aan de familie. Al dadelijk een eerste stiltemoment en ook een One Team, One Family-moment.

 

Op bedevaart naar de Basiliek van Dadizele. Waarom dan wel? Omwille van veel redenen eigenlijk. Een sportieve uitdaging, ja, dat ook. Maar eerder een tocht uit dankbaarheid voor de vele successen het voorbije seizoen, de vele hindernissen die werden genomen, de mooie steun van onze supporters aan Volleyclub Antwerpen, om de sportiviteit. Maar we stonden ook stil om een spreekwoordelijk duwtje in de rug te geven aan hen die het wat moeilijker hebben, die ziek zijn, die door woelige wateren varen met het gezin, die misschien voor een nieuw avontuur staan. En stonden we ook stil bij wat beter kan in de toekomst...

 

In ieder geval, voorzitter en commercieel directeur hebben een mooi moment gedeeld onderweg. En bovendien, langs Vlaamse wegen kom je ook veel commerciële partners van Knack Volley tegen.

 

Francis De Nolf

Voorzitter Knack Volley Roeselare

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.