Home | Nieuws | Wat valt er zaterdag te beleven op Schiervelde?

Wat valt er zaterdag te beleven op Schiervelde?

13/10/2017

Knack Volley Roeselare organiseert zaterdag heel wat randanimatie voor de eerste topper thuis op Schiervelde. Vooreerst is er de topaffiche tussen de twee ongeslagen leiders in de EuroMillions Volley League, landskampioen Knack Volley en de ambitieuze runner-up Lindemans Aalst. Voor de Knack Volley-supporters wordt het een interessant weerzien met ‘monument’ Frank Depestele en ‘gentleman’ Gertjan Claes langs de andere kant van het net.

Daarnaast zorgt de Commerciële Cel van Knack Volley voor heel wat randanimatie met het ‘Blok op de Bak’-spel van nieuwe sponsor Filou, de traditionele Rodenbach-pronostiek voor de start van de wedstrijd en ook hoofdsponsor Beobank organiseert een wedstrijd met een ‘Champions League VIP tafel’ als prijs. Ook aan de lege magen voor of na de wedstrijd wordt gedacht met de Tapasta Foodtruck, er is de ondertussen bekende Knack-Menu in Bistro Schiervelde, het gastronomisch Knack Volley VIP-diner in de vip-ruimte en voor de eerste maal én dus volledig nieuw in het aanbod de Café Commercial, de stamkroeg voor netwerkers met een walking all-in hapjesreceptie formule. Indien u kiest voor één van deze formules dan kan de avond met uw gasten al niet meer stuk.

 

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.