Home | Nieuws | Week van de vrijwilliger bij Knack Roeselare

Week van de vrijwilliger bij Knack Roeselare

08/03/2018

Knack Roeselare zette woensdagavond na de match tegen Haasrode Leuven AL zijn vrijwilligers “in the picture”. Samen met de spelers, de technische staff en de ballenrapers. Als “straffe” vrijwilliger werd ploegbegeleider Patrick Callens naar voor geschoven.

Patrick Callens is sinds 1984 actief bij Knack Roeselare. Hij komt uit een generatie vrijwilligers met speaker Bart Bataillie en jeugdbestuurslid Gino Dehullu en iets later Gino Santy en Geert Huyghebaert. Patrick startte als ploegbegeleider bij de jeugdteams en werd later lid van het jeugdbestuur.

 

In het seizoen ’93-’94 werd hij op vraag van toenmalig voorzitter Edwin Blauwblomme ploegbegeleider van het eerste team, samen met Filip Dekiere die deze job al een paar jaar uitoefende. En ondertussen vormt Patrick al bijna zeventien jaar een team met Stefaan Wybo. Alles samen is Patrick dus vijfentwintig jaar ploegbegeleider bij Knack Volley. Patrick staat onder meer in voor het voorbereiden van de verplaatsingen, de wedstrijduitrustingen, het onthaal van de nieuwe spelers en de teamadministratie zoals het in orde brengen van verblijfsvergunningen, arbeidskaarten en huisvesting.

 

Daarnaast is hij bij de thuiswedstrijden ook terreinafgevaardigde. Maar vooral is Patrick een heel aimabel man, altijd positief, met een minzame glimlach op de lippen, steeds aanspreekbaar voor iedereen en heel geliefd bij zoveel generaties volleybalspelers bij Knack Volley.

 

Voor zijn jarenlange trouwe inzet als vrijwilliger werd Patrick, samen met zijn echtgenote Linda, hiervoor bedankt.

 

De bloemen en een passend geschenk kreeg hij uit de handen van kapitein Hendrik Tuerlinckx.

 

Met dank aan Knack-fotografen Jo Naert en Guy Van Gilsen, die nog maar eens achter de lens stonden, voor de groepsfoto’s.

 

eejo

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.