Home | Nieuws | Welcome "giant" George Huhmann

Welcome "giant" George Huhmann

06/05/2020

De kogel is door de kerk. Vandaag, woensdag 6 mei, kan Knack Volley zijn spelerslijstje voor het seizoen 2020-2021 al volledig afchecken. Als vervanger voor de Canadees Daniel Jansen Van Doorn koos Roeselare voor George Huhmann (°17.10.1997), een 2.12m grote Amerikaanse middenman die overkomt van Princeton University. George Huhmann wordt omschreven als ‘a gentle giant’ en werd verkozen tot EIVA Player of the Year 2019. Hij ondertekende bij Knack Volley een overkomst voor 1 jaar met een optie voor een tweede jaar.

Voor de jonge Amerikaanse middenman wordt Knack Volley zijn eerste buitenlandse club. Talentvol is hij zeker want het afgelopen seizoen werd hij als 22-jarige al opgenomen in het Team Roster van de Amerikaanse nationale ploeg naast kleppers als Matthew Anderson, Aaron Russell, Micah Christeson en zijn grote voorbeelden middenmannen Max Holt en David Smith. Er was heel wat interesse voor de beloftevolle middenman van andere Europese topclubs maar zijn manager en ook de coach van het Amerikaanse nationale team kozen specifiek voor Knack Volley omwille van de bijzondere aandacht voor zijn verdere ontwikkeling en opleiding die hij bij Roeselare zal krijgen. Wat een serieuze erkenning is voor het werk van T1 Steven Vanmedegael en de hele technische staf. Dat belooft voor de toekomst!

 

Bij Knack Volley zal George Huhmann de middenpositie delen met Pieter Coolman en Rune Fasteland.

 

Welcome in the Knack Volley Roeselare family, George!

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.