Home | Nieuws | Welkom terug Bart Hungenaert

Welkom terug Bart Hungenaert

22/02/2019

Bart Hungenaert, ex-assistant-coach onder Dominique Baeyens en Emile Rousseaux bij Knack Volley, zal vanaf volgend seizoen de leiding bij Knack B overnemen van Dirk Courtens. Op zijn beurt zal Dirk de leiding overnemen van Joppe Paulides bij Knack C.

Bart Hungenaert is dankzij zijn jarenlange ervaring op het hoogste niveau, na T2 bij Knack Roeselare werd hij T1 bij Lendelede, de ideale trainer om Knack B naar een volgend niveau te leiden.

Van bij de eerste contacten was er een klik en Bart is heel gecharmeerd door de visie en structuur die we uitbouwen en het aanwezige spelerspotentieel.  Hij is de ideale man om onze jonge spelers een trap hoger te tillen, hij kent het klappen van de zweep in het topvolleybal en zal dit nu vertalen naar onze spelers.  Hierdoor zullen ze verder progressie kunnen maken in hun vertrouwde omgeving, met hun leeftijdsgenoten en vrienden, dit in combinatie én in evenwicht met hun studies of prille werkloopbaan. Bart, welkom (terug) bij Knack Roeselare.

 

Dirk Courtens heeft jarenlang gebouwd aan Knack B.  Gestart met heel jonge en talentvolle spelers, hebben ze allen samen hard gewerkt om het niveau te behalen waar ze nu staan. Deze ervaring zal Dirk nu gebruiken om ook Knack C naar een hoger niveau te brengen, de spelers te vormen en de knepen van het vak aan te leren.

 

We zijn er van overtuigd dat we met Bart Hungenaert en Dirk Courtens en de huidige spelersgroepen verder kunnen werken aan ons project bij de jeugd om een mooie toekomst uit te bouwen voor iedereen binnen Knack Roeselare Jeugd.

Ik hou eraan Dirk en Bart te bedanken voor het vertrouwen die ze ons schenken, om mee te werken aan ons project.

 

Stefaan Verhoyen

namens Knack Volley

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.