Home | Nieuws | Welkom thuis, Stijn D'Hulst

Welkom thuis, Stijn D'Hulst

21/04/2020

Wat al een tijdje in de lucht hing, wil Knack Volley Roeselare vandaag bevestigen: Stijn D’Hulst komt terug naar Schiervelde. Deze maal niet zoals begin maart als speler bij wereldteam Civitanova maar als eerste spelverdeler bij de club waar het allemaal begon voor hem. Stijn ondertekende bij Knack Volley Roeselare een overeenkomst voor twee jaar.

Na zeven seizoenen bij Knack Volley Roeselare (2010-2017) speelde Stijn zich in de kijker bij SWD Powervolleys Düren (2017-2018) en wereldteam Cucine Lube Civitanova (2018-2020). Vooral zijn passage bij het Italiaanse sterrenteam Lube Civitanova (het vroegere Lube Macerata) spreekt tot de verbeelding van iedere volleybalkenner: samen met sterspelers als Bruno De Rezende, Osmany Juantorena, Robertlandy Simon en Yoandy Leal om maar deze te noemen, werd Stijn Italiaans landskampioen en bekerwinnaar, winnaar van de CEV Champions League en de wereldtitel voor clubs.

 

Stijn D’Hulst (°24.04.1991) komt dus met bakken ervaring terug naar zijn ‘Club of Hearts’. Stijn is, samen met Hendrik Tuerlinckx, Stijn Dejonckheere, Ruben Van Hirtum, Pieter Coolman, Gertjan Claes, Arno Van de Velde en ook Matthijs Verhanneman, één van de Golden Boys die vijfmaal na elkaar Landskampioen werden. En voor Stijn tellen we daar ook nog viermaal Beker van België en driemaal de Supercup bij.

 

In deze moeilijke tijden, waar corona de plak zwaait en waar het einde van het volleybalseizoen zo helemaal anders verlopen is dan verhoopt, is dit ongetwijfeld schitterend nieuws voor alle Knack Volley Roeselare-supporters.

 

Stijn, opnieuw van harte welkom in de grote Knack Volley-family!

 

Welkom thuis, Stijn:  https://youtu.be/AKCTzGC_Q8U

(met dank aan Stijn Dejonckheere en Cestico)

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.