Home | Nieuws | Wie waren die duizend Knack-fans in de Blue Wall?

Wie waren die duizend Knack-fans in de Blue Wall?

19/02/2018

Natuurlijk waren het die zeven Knack Volley-spelers (Hendrik, Angel, Stijn, Matthijs, Ruben, Pieter, Arno) op het terrein die zondag zorgden voor een schitterende bekeroverwinning.

Maar even goed was dit de beker van die andere acht spelers op de bank (Piotr, Miquel, Sander, Thomas, Lou, Benjamin, Matthijs, Antoine) die iedere training op Schiervelde het beste geven van zichzelf.

 

Natuurlijk was deze derde beker op rij het werk van het ongeëvenaarde coaches-duo Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael, net als die andere bekerwinst en een héél nipt verloren bekerfinale.

 

Maar ook daar even zeer de verdienste van de volledige technische staf met Wouter, Stefaan, Samuel, Bart, Patrick, Stefaan en Guido.

 

En natuurlijk kwam deze elfde beker, op zestien bekerfinales, in de geschiedenis van Knack Roeselare er ook vooral door de imposante BLUE WALL met ruim duizend wild enthousiaste Knack Roeselare-fans.

 

Om deze allemaal bij naam op te sommen wordt echter een huzarenwerkje en daarom laten we onze Knack Volley-fotografen die aanwezig waren in het Sportpaleis (Jo, Guy, Jan en Annelies) aan het woord met hun foto’s.

 

eejo

 

Knack Volley fotografen

 

 

 

Foto’s Guy Van Gilsen

Foto’s Jo Naert

Foto’s Jan Vanmedegael

Foto’s Lieven Stroobant

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.