Home | Nieuws | Wie wordt de eerste Knack Krak?

Wie wordt de eerste Knack Krak?

23/04/2020

Na negen zenuwslopende opdrachten in evenveel weken is het eindelijk zo ver. Vandaag wordt de finale van de Knack Krak gespeeld, le moment suprême! En komen we te weten wie van de twee finalisten, Liesbeth Pattyn van Eutraco of Yves Vanhecke van Huro, de winnaar wordt. Wie van de twee finalisten moet na vandaag een heel jaar lang eerbiedig worden aangesproken als de “Knack Krak” ? Vandaag, donderdag 23 april om 17.30u, gaat het tiende filmpje online waarin de finale te zien is.

Tussen 20 februari en 23 april werd er gedurende tien weken elke donderdagnamiddag een aflevering losgelaten op de Knack Volley-website. De deelnemende bedrijven waren de “peter sponsors” die op de opwarmingstruitjes staan van de Knack Volley-spelers. Dit waren in willekeurige volgorde: Reo Veiling (Fine Fleur), Huro, Lapeirre Woningbouw, Filou, Coach Partners, Sportline, Eutraco, Dovy Keukens, Bofisc, Automobilia Volvo en Decostere Accountancy. De filmpjes werden bedacht en gerealiseerd door Clementine, het welbekende productiehuis van ex-Knack Volley-speler Stijn Dejonckheere. Wel even vermelden dat alle filmpjes werden opgenomen vóór de corona maatregelen.

 

De Knack Krak is één van de nieuwe en innoverende sponsorproducten die dit seizoen bij Knack Volley in het leven werden geroepen en waarbij de band tussen sponsors en spelers, supporters, bestuursleden, medewerkers, kortom de hele club nauwer wordt aangetrokken. Een win-win situatie voor sponsors en voor Knack Volley.

 

Bekijk hier de finale van de Knack Krak: https://youtu.be/lh6hLt8NsFk

 

eejo

 

De vorige afleveringen gemist? Bekijk ze hier opnieuw: https://www.youtube.com/playlist?list=PLqjo4EyICDPAOoWUFto0bOj-dnSFDS3dg

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.