Home | Nieuws | Wijziging kalender poule B in de kwalificatieronde playoffs

Wijziging kalender poule B in de kwalificatieronde playoffs

22/02/2018

Een week na de bekerfinale start de kwalificatieronde van de playoffs voor Knack Volley. Knack Volley (2de) zit in poule B samen met Haasrode Leuven (5de) en VDK Gent (8ste).

 

Knack Volley had als doelstelling bij de start van de reguliere competitie plaats 1 of 2 in het klassement vooropgesteld. Wat dus behaald werd ondanks de vele, soms langdurige afwezigheden wegens blessures van spelbepalende spelers zoals Hendrik Tuerlinckx, Piotr Orczyk, Miguel Fornès, Angel Trinidad, Pieter Coolman, Ruben Van Hirtum en Thomas Konings.

 

Meer zat er door deze omstandigheden niet in.

 

Knack Volley treft met Haasrode Leuven en VDK Gent twee aantrekkelijke affiches in poule B. Wat verplaatsing en thuismatchen betreft meer interessante ploegen dan de Waalse ploegen Guibertin en Waremme.

 

En de nieuwe doelstelling is wellicht voorspelbaar… zich plaatsen voor de volgende ronde van de playoffs.

 

In vergelijking met het vorige artikel werd het tijdstip van de wedstrijd VDK GENT - Knack VOLLEY ROESELARE aangepast. Deze wedstrijd gaat door op zondag 11 maart om 15u in de EDUGO-arena.

 

eejo

 

Volleyscores

 

 

Volleybalbond geeft fiat voor nieuwe formule play-offs

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.