Home | Nieuws | Xmas volleyball at Schiervelde

Xmas volleyball at Schiervelde

28/12/2016

Christmas football bestaat al jààààren in Engeland en is daar immens populair. Sinds een paar jaren bestaat er nu ook Kerstvoetbal in de Belgische competitie. En nu is er voor het tweede jaar op rij ‘Xmas volleyball at Schiervelde’. Met ijskoude jenever en blauwe kerstmutsen i.p.v. glühwein en rode kerstmutsen. Maar opnieuw met een beslissende halve finale bekerwedstrijd tegen Lindemans Aalst, vorig seizoen nog Asse-Lennik, op het parket van Schiervelde.

Knack Volley demonstreerde twee weken geleden met een duidelijke 0-3 overwinning (23-25, 21-25, 21-25) tegen Lindemans Aalst in sporthal Schotte. Vanavond volstaan twee winnende sets om door te stoten naar een nieuwe ‘blauwe’ bekerfinale op zondag 12 februari in Antwerpen. Piece of cake? Misschien niet zo vanzelfsprekend want Aalst komt zonder enige druk naar Schiervelde en dit zou wel eens in hun voordeel kunnen spelen. Na de Champions League match in Perugia bleef Knack Volley echter onverstoord verder trainen met enkel op Kerstdag een dagje vrijaf. Het team wil dan ook met een knalprestatie het jaar 2016 afsluiten. Be there!

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.