Home | Nieuws | Zaterdag starten de play-offs Final 4

Zaterdag starten de play-offs Final 4

19/03/2018

Met de thuiswedstrijd Knack Volley – Par-ky Menen starten op zaterdag 24 maart de play-offs Final 4.

Wegens de Europese verplaatsing naar Lokomotiv Novosibirsk vindt de andere wedstrijd tussen Noliko Maaseik en Lindemans Aalst pas op zondagnamiddag plaats.

 

Zoals vooraf verwacht spelen Knack Volley, Noliko Maaseik, Par-ky Menen en Lindemans Aalst de play-offs Final 4. Het beloven dit jaar héél spannende play-offs te worden want alle ploegen starten met nul punten. In een wedstrijdformule waarin elke ploeg héén en terug tegen iedereen speelt wordt op zoek gegaan naar de nummers één en twee. Die spelen de finale van de play-offs in een ‘best of five’ d.w.z. om ter vlugst drie overwinningen behalen.

 

De kalender ziet er uit zoals hierboven. Tenminste toch mocht Noliko Maaseik zich niet kwalificeren voor de Final 6 van de CEV Champions League. Wat wij onze vrienden aan de Maaskant zeker niet toewensen. In dat geval speelt Maaseik op woensdagen 4 en 11 april wellicht tegen Sir Colussi Sicoma Perugia en moeten hun wedstrijden tegen Par-ky Menen wijken.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.