Home | Nieuws | Zomerstage 2020 Knack Volley Roeselare

Zomerstage 2020 Knack Volley Roeselare

04/02/2020

Kijk je ook op naar de spelers van Knack Volley Roeselare? Betreed dan het heilige parket van deze volleybaltopper. Laat je volleybalvaardigheden naar een hoger niveau brengen door een topcoach en word zelf een jonge belofte! Als een echte prof leven bij één van de beste volleybalclubs van het land? Dat kan!

Je beleeft een professionele volleystage bij Knack Volley Roeselare. Jeugdcoördinator Hanne Descheemaeker en hoofdtrainer Steven Vanmedegael heten jou welkom in het moderne volleybalcomplex van Schiervelde waar jouw techniek, spelinstinct en kracht een glansrijke metamorfose ondergaan. In de wandelgangen kom je beslist een echte profspeler tegen voor de ‘selfie of a lifetime’. Een training met assistentie van profspelers, een beachtraining, een krachttraining en heel veel leute en plezier staan op het programma. De 'moa how zeh' onder de volleybalstages!

 

De Topvolleystage omvat vijf dagen volleybaltraining, afgewisseld met andere sporten en ontspanning.  De zomerstage is een ‘internaat’ stage waar deelnemers, trainers en begeleiders samen zijn van zondagavond 05 juli tot en met vrijdagavond 10 juli 2020. De stage staat open voor zowel meisjes als jongens van 14 jaar tot en met 19 jaar, geboortejaren 2002 tot en met 2006. Voorwaarde is wel dat men aangesloten is bij een volleybalclub. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 108.

 

Inschrijven kan van NU via volgende link naar de Sporta website:

https://www.sportakampen.be/kamp/volleybal-knack-roeselare/

Alle verdere info is ook terug te vinden op de Sporta website.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.