Home | Nieuws | Zomerstage Knack Volley

Zomerstage Knack Volley

21/04/2017

Kijk je op naar de spelers van Knack Volley Roeselare? Betreed dan het heilige parket van de regerende volleyballandskampioen. Laat je volleybalvaardigheden naar een hoger niveau brengen door een topcoach en word zelf een jonge belofte!

Als een echte prof leven bij één van de beste volleybalclubs van het land? Dan kan! Je beleeft een professionele volleystage bij Knack Volley Roeselare.

Iemand van het trainersteam van deze landskampioen heet jou welkom in het moderne volleybalcomplex van Schiervelde waar jouw techniek, spelinstinct en kracht een glansrijke metamorfose ondergaan. In de wandelgangen kom je beslist een echte profspeler tegen voor de ‘selfie of a lifetime’. De 'moa how zeh' onder de volleybalstages!

 

De Knack Volley Roeselare zomerstage gaat door van zondag 02 tot en met vrijdag 07 juli 2017. Voor jongens en meisjes geboortejaar 1999 tot en met 2003. Inschrijven kan vanaf NU. Zie ook de button op de Knack Volley website.

 

http://www.sportakampen.be/kamp/volleybal-knack-roeselare

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.