Home | Nieuws | Zomerstage Knack Volley 2018

Zomerstage Knack Volley 2018

24/01/2018

Knack zomerstage 2018 : zondag 1 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018.

 

Kijk je op naar de spelers van Knack Volley Roeselare? Betreed dan het heilige parket van de regerende volleyballandskampioen. Laat je volleybalvaardigheden naar een hoger niveau brengen door een topcoach en word zelf een jonge belofte!

Als een echte prof leven bij één van de beste volleybalclubs van het land? Dat kan! Je beleeft een professionele volleystage bij Knack Volley Roeselare.

 

Steven Vanmedegael, (assistent-)trainer van deze landskampioen heet jou welkom in het moderne volleybalcomplex van Schiervelde waar jouw techniek, spelinstinct en kracht een glansrijke metamorfose ondergaan. In de wandelgangen kom je beslist een echte profspeler tegen voor de ‘selfie of a lifetime’. De 'moa how zeh' onder de volleybalstages!

 

De Knack Volley Roeselare zomerstage gaat door van zondag 01 tot en met vrijdag 06 juli 2018. Voor jongens en meisjes geboortejaar 2000 tot en met 2004. Inschrijven kan vanaf NU op https://www.sportakampen.be/kamp/volleybal-knack-roeselare/informatie/omschrijving.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.