Home | Nieuws | Zomerstage Knack Volley Roeselare

Zomerstage Knack Volley Roeselare

11/07/2016

"Steven Vanmedegael leidt de 17de zomerstage Van Knack Volley met glans." Voor de 17de keer op rij verzamelden 107 jeugdige, enthousiaste meisjes (55) en jongens (52) op Schiervelde voor een extra sportief getinte volleybalstage. Dagelijks stond er 4 uur volleybaltraining op het programma. Ook een aangepaste powersessie (zoals van een profspeler), een circuittraining, een zwembeurt en een beachnamiddag werden ingelast.

Assistent-trainer Steven Vanmedegael had de sportieve leiding en samen met Cathérine, Ann, Marie, Warre, Jens, Basile, Hannes, Martijn en Yorven werden de deelnemers door hen, gedurende één week, in een volleybalbad gedompeld. Kaat en Stefanie waren de monitoren van Sporta. Knack Volley spelers Hendrik, Pjotr, Gertjan, Thomas en Stijn Dejonckheere kwamen de trainingen assisteren en werden enthousiast onthaald.

Dit alles kon niet doorgaan zonder de minutieuze voorbereidingen van Johny, Philip en Ann. Ook de onbetaalbare, helpende handen van de vele vrijwilligers zorgden mee voor het succes van deze stage. Hun hulp bij elk middag- en avondmaal werd bijzonder goed gesmaakt door alle deelnemers.

DANK U WEL,

trainers, vrijwilligers en deelnemers voor de sfeer en de inzet. 

Geniet van de vele foto's, en tot volgende zomer...

 

Ann Lobbestael

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.