Home | Nieuws | Zware maar interessante loting voor Knack Volley

Zware maar interessante loting voor Knack Volley

02/11/2018

Zwaar zeker en vast want opnieuw treft Knack Volley Zenit Kazan, niet toevallig de winnaar van de laatste drie edities van de CEV Volleyball Champions League. Maar wie wil er niet, eindelijk, de Franse sterspeler Earvin Ngapeth aan het werk zien op Schiervelde?

Ook Halkbank Ankara, de huidige Turkse landskampioen, was reeds tweemaal te gast op Schiervelde. Wel interessant is om op hun huidige spelerslijst Guillaume Quesque (Fr) en Alen Sket (Slo) terug te vinden. Twee spelers die vorig seizoen allebei bij Fenerbahce SK Istanbul speelden, het team waarvan Knack Volley tweemaal won in de Champions League.

 

Voor het derde team wordt het wachten tot na dinsdag 13 november om de winnaar te kennen van het heen-en terug duel tussen PAOK Thessaloniki en United Volleys Frankfurt. Maar de voorkeur zal ongetwijfeld gaan naar het Thessaloniki van coach Sergiu Stancu en sterspeler Ivan ‘Bomba’ Marquez, twee ex-Knack Volley middenmannen uit de succesvolle Dominique Baeyens-periode.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.