Visie & Missie

Dirk Specenier

Francis De Nolf

(Voorzitter Knack Volley)

Visie

VSV KNACK Roeselare is een volleybalvereniging die een bijdrage wil leveren tot de sportbeoefening in het algemeen en de volleybalsport in het bijzonder. Binnen de professionele organisatiestructuur hecht de vereniging bijzonder belang aan de roots en het familiale karakter van de club. De vereniging beschouwt 'respect voor alle stakeholders' als fundamentele waarde in het nastreven van de sportieve doelstellingen en het vervullen van haar maatschappelijke verantwoordelijkheden. de vereniging verwacht van al haar stakeholders dat zij deze visie onderschrijven.

Missie

Sportief ambieert de vereniging met het profteam de absolute top in België en de subtop in Europa. De andere seniorenteams en de jeugdteams streven naar zo sterk mogelijke resultaten op hun niveau.

 

Op maatschappelijk vlak wil het profteam een ambassadeur zijn voor al haar stakeholders. De senioren-en jeugdteams staan open voor iedereen. De sportieve doelstellingen worden er verzoend met het geven van een degelijke opleiding en het nastreven van levensmotivatie, gezondheid, preventie en integratie.

 

Uit respect voor al haar stakeholders werkt de vereniging binnen een realistisch en transparant budget, met duidelijke bevoegdheden en verantwoordelijkheden en met een klare interne en externe communicatiestructuur.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.