Gino Devriendt

Voedingsdeskundige, sportdiƫtist

Woonplaats

Gits

Telefoon

0498 47 15 28

E-mail

devriendt.gino@skynet.be

Info

Na het eerder behalen van zijn diploma als gegradueerde in de voedings –en dieetleer (1998) specialiseerde Gino Devriendt zich tot sportdiëtist aan de HAN te Nijmegen (Nederland). Momenteel is hij al enkele jaren verbonden aan het centrum voor sportgeneeskunde van het UZ Gent als zelfstandig sportdiëtist.  Hij komt er in contact met zeer diverse sporters gaande van zwemmers, lopers, voetballers, triatleten, fietsers, tennissers, … tot zelfs schermers en golfers.

Gino Devriendt is sinds het seizoen 2011-2012 verbonden met Knack Roeselare. Hij volgt er de spelers nauwgezet op wat betreft voeding en stuurt bij waar nodig. Naast zijn functies aan het sportcentrum van het UZ Gent, is hij ook verbonden aan sportclubs als RSC Anderlecht, de Red Flames en werkt hij ook voor de atleten die verbonden zijn aan de Vlaamse atletiekliga en de roeiers van de Vlaamse Roei liga.

 

https://ginodevriendt.be/

Knack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.