Pieter Roesems

Assistent-Trainer

Woonplaats

Zaventem

Telefoon

E-mail

Info

Pieter Roesems wordt de nieuwe assistent-coach bij Knack Volley Roeselare

Pieter Roesems volgde de opleiding Licentiaat in de Lichamelijke Opvoeding aan de Vrije Universiteit Brussel. Na het behalen van het getuigschrift Sportfunctionaris was hij vijf jaar aan de slag als Sporttechnisch medewerker bij de Stichting Vlaamse Schoolsport. In 2009 behaalde hij het diploma Trainer A Volleybal-diploma (Bloso). Momenteel geeft Pieter les als leerkracht LO in het Koninklijk Atheneum in Grimbergen.

 

Op volleybalgebied verdiende Pieter zijn sporen als trainer bij Sollenbeemd Halle (1ste divisie – van 2006 tot 2013), bij St.-Jan Hemelveerdegem (1ste nationale – van 2013 tot 2015) en als assistent-coach bij Lindemans Aalst (Liga A – van 2016 tot 2017). Deze trainerjobs combineerde hij met een opdracht Praktijk-assistent Volleybal aan de VUB (van 2007 tot 2011) en als assistent-coach aan de Topsportschool Volleybal in Vilvoorde (van 2008 tot 2010). Het was daar dat Pieter Roesems en Steven Vanmedegael elkaar leerden kennen. Ondertussen ondertekende Pieter Roesems een overeenkomst voor twee jaar als nieuwe T2 naast T1 Steven Vanmedegael.

 

Pieter Roesems is afkomstig van Sint-Katherina-Lombeek en woont momenteel in Zaventem. Maar met een naam als Roe-sems was Pieter duidelijk eerder voorbestemd om ooit aan de slag te gaan bij Knack Roe-selare.

Knack
Randstad
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.